28 Haziran 2009 Pazar

The Curious Case Of Benjamin The Frog


Benjamin de diğer kurbağalar gibi olduğunu sanıyordu, ama yanılmıştı, o farklıydı ve kaderinde daha önce hiç bir kurbağanın gitmediği yerlere gitmek, hiç bir kurbağanın görmediklerini görmek, hiç bir kurbağanın yapmadıklarını yapmak vardı. Destanımızda yalnız bu arkadaşın maceraları vardır...


Benjamin farklıydı, zekiydi, çevikti, ahlaklıydı, elinden her iş geliyordu. Sosyal hayatında başarılı, arkadaşları arasında her zaman gözde bir kurbağaydı. İnsanlar onu seviyordu. Dışarıdan bakıldığında herkesin özeneceği, lüks ve mutluluk içinde bir hayat yaşıyordu. Ama acaba gerçekten de doğru muydu bu? Benjamin gerçekten mutlu muydu?


Aslında Benjamin, yalnızdı. O son derece kırılgan, son derece mutsuzdu. Her sabah uyandığında, karşısına onun gibi akıllı ve yeşil birinin çıkması için yalvarıyordu.


Ama günler birbirini kovalıyor, Benjamin gitgide yalnızlık batağına daha da saplanıyor, çareyi alkolde arıyordu. İçki içtikten sonra yaşadığı kısa süreli mutluluklarla tatmin oluyor, gitgide daha fazla içiyor, yaşadığı hayattan daha da uzaklaşıyordu. Dostlarıyla arası bozulmaya başlamıştı. onlara kötü sözler söylüyor, onları kendini anlamadıkları için suçluyordu. Bu doğruydu da, insanlar onu anlayamazlardı; onların hiç yeşil benekleri olmamıştı ki.Farklı olmanın ne demek olduğunu bilemezlerdi.


Zavallı Benjamin, artık kalbindeki boşluğu içtiği içkilerle doldurabiliyor. kasıklarındaki yangını söndürebilmek için de gençliğini porno sitelerde çürütüyor. O artık ayyaş ve abaza bir kurbağa!


Ah Benjamin ah, ne yapıcaz biz senle?

1 yorum: