11 Eylül 2009 Cuma

FC LeChuck 2009/2010

UEFA Şampiyonlar Ligi Fantazi Futbol 2009/2010 başladı. Bu sezon da her sezon olduğu gibi iddialıyım. Geçen sene UEFA kupasındaki Türkiye derecelerimden (İlk 10) sonra neden olmasın?
Kadroyu kurarken, sadece ilk 11 değil genel olarak güçlü bir kadro oluşturmaya gayret ettim. Böylece takımlar arasındaki maçlara göre oyuncu değişikliği imkanım olacaktır. Özellikle güçlü orta sahamdaki her maça çıkacak 4 veya 5 oyuncu iyi puanlar getirecektir inanıyorum ki. Forvetlerim sürpriz isimlerden oluşuyor. Dinamo Kiev'de eski günlerine dönmesini ümit ettiğim Shevchenko uygun fiyatıyla ilk tercihim oldu. Anca Şevo'nun işi Barcelona ve İnterli grupta çok zor gözüküyor. Bundesliga gol kralı Grafite ve Porto günlerinden çok beğendiğim Lisandro diğer isimler.
Bu da yedek kulübem. Asıl kalecim bu sene de J.Cesar ancak ilk maçlar dolayısıyla kaleyi Asenjo'ya bıraktım. Umarım kolpa A.Madrid defansı bu tercihimi g.tümde patlatmaz. Defanstaysa müthiş enerjisi ve hırsıyla Sergio Ramos en güvendiğim isim. Çekinmeden 7 papel baydım kendisine.

O zaman oynamak isteyenler için gelsin:
http://en.uclfantasy.uefa.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder